Hissa/Dissa

+ underbara vänner

+ kvällspromenader

+ kramar

- killar som beter sig dumt

- för mycket alkohol med dumma konsekvenser

- regn

Thoughts at night..

I am dreaming of things lately...Things are just so sweet in my dreams.
When I wake up, I either wake with a smile on my lips or with tears streaming from my eyes.
Reality is not quite like my dreams.
Sometimes things are being so nice. Somedays it's like it doesn't there at all.

A part of me wants to have all of this the way my dreams are. But my senses are telling me that's not gonna happen.


Soffmys

Ligger i soffan och med en kopp te och lite godis i närheten. Så jäkla gött!
Idag har jag pluggat några timmar på biblioteket och annars så har jag lagat mat och promenixat en stund med Evelina och Hugo,
Ikväll händer inte så mycket så vitt jag vet. Men kanske drar iväg eller får besök av någon trevlig prick senare.

Hörs och synes!

Kram

Usch så trött man kan vara..

Jag är seg som sirap. Somnade 05.30 och gick upp vid 12. Blää
Och igår var en låång dag. Först så var jag på jobbet 7.15-16.15, sen hem och duscha å sådär. Sen handla. Kvällen blev det tacos och spelade Buzz med Eve, Jessie och Kalle. Blev en film också. Hemma vid 23.30 typ, och vid 02.30 - typ 4? hade jag sällskap hemma hos mig. Gick på stan en stund förut och nu är jag halvt död..

Puss heej

Bakfylla...

Min första bakfylla på 3 år eller så. Fyfaan vad dåligt jag mått idag. Resten av dagen blir det dega i soffan och softa.

Puss hej

Tråkigt..

Tycker att det är bra tråkigt att blogga just nu.. Fattar inte att storbloggarna orkar uppdatera minst en gång om dagen? Hur har man tid och hur får man idéer om någpt kul att skriva? Okej det finns väl alltid men ändå... I längden kan det ju bli rätt långtråkigt och man läser även vardags-sörja i bloggar som Kenzas, Blondinbellas m.fl.

Hur som helst så fick jag lite sug att blogga just nu och tänkte berätta i korthet vad som gäller i mitt liv just nu:

* Jobb - En hel del jobb blir det såhär på sommarlovet men har semester v.30-34 =)

* Plugg - Jag har börjat plugga till omtentor och det är väl det jag ska syssla med en del under min semester :-( Blää

 * Killar - Finna det gott om, och jag har en del som visar intresse.  Vad jag själv vill och känner håller jag på och tar reda på typ...

* Vänner - Underbara vänner, vad vore jag utan er? Ingen nämnd ingen glömd =) Älskar er alla.

* Fest och partaj - Vad är väl singel-livet utan fester och uteliv? Ganska trist. Så en del hängandes på Husaren, Måndaxklubben och liknande blir det!

Jag saknar: Solen, att bada och grillandet!

That's it for now!

Hugs N' kisses


Hello..

Jag har nyss ätit mat, stekte ihop lite kyckling, vitlök, championer och soltorkade tomater. Lite tacosås och matlagningsgrädde på det så blev det MUMS.
Annars har jag suttit på biblioteket i 2 timmar och pluggat. Ska plocka i ordning här hemma och sedan plugga lite till vid köksbordet.
Känns sisådär skoj en Fredag men då jag är ledig får man ta vara på den tiden och göra lite nytta.

Annars så har det inte hänt så mycket idag. Ett par trevliga sms och telefonsamtal har jag fått  som lagt upp ett bra humör inför resten av dagen..
Ikväll blir det film, coca-cola och godis. Det blir nog lajbans.

Puss hej!

I'm pretty curious were this story is heading...

Söndag

Jahapp, då var man hemma igen och har precis ätit efter ett par timmar på jobbet.
Igår var en lyckad Lördag helt i min smak.
Jag var hemma på förmiddagen och handlade lite mat, tvättade en 4 maskiner och timmarna flöt på i ett ganska lugnt tempo.

Senare på kvällen tog jag med mig Lindha ut till Bjärby för att hälsa på min syster som hade 20års-partaj ihop med Jonas. Där stannade vi en liten stund och hälsade på folk och jag tog mig ett dopp i badtunnan med några av grabbarna. Det var typ 35 grader varmt och himla skönt. Men sen åkte jag hem för att byta underkläder.

Efter att jag och Lindha varit hemma hos mig en stund så känner vi för att bada och tar med oss Joakim upp till Simsjön vid 23.30 på kvällen. Jocke badar näck och vi badar i trosor. Undrar vad de andra brudarna som var där tyckte om det. Jaja, vi var på olika bryggor ändå..

Sen blev vi hungriga så vi åkte förbi statoil för att hyra film och McDonald's för lite mat. Väl hemma hos Lindha efter en varm dusch var så orkade vi inte kolla på filmen utan höll på att somna i soffan allihop... Jag åkte därifrån vid 01, och sedan bar det av hemmåt för att plocka upp tvätten från tvättstugan å liknande..

Jaa, sen hade jag besök typ mellan 3-5 på småtimmarna.. Så det blev en sen natt..

Ikväll blir det bio Ice Age 3.. =)

Puss å heej


Lördag

Jag är seg... Håller på och tvättar klädseln till min soffa som blivit lite nergrisad... En vit soffa är snyggt men bara om den är just vit.. Flyger lite dun från kuddarna omkring mig också. Nästan så man känner för att hoppa lite på de. Men fy för att städa upp det sen, och dunet får gärna vara kvar i kuddarna!

Annars så händer inte så mycket. Ska åka bort mot Bjärby sedan och hälsa på Jonas och Elin som har 20-årspartaj ihop. På Tisdag fyller kära syster 20 år =)

Till kvällen är lite olika förslag framlagda, så får se vad som händer.  Ha en trevlig Lördagkväll!

Puss å Heej

Jag är konstig?..

Jag vill alltid skapa en egen bild av personer, och lyssnar med halvt öra på rykten och liknande. Jag är oftast en snäll person som vill se något gott i alla, även då folk säger motsatsen. Jag säger inte att detta alltid gäller. men jag brukar inte dömma folk i förväg, innan jag har en egen uppfattning. Det beror givetvis mycket på vad jag vet innan och vilka källor det kommer ifrån.

Jag träffar mycket folk och lägger olika mycket energi på att lära känna olika personer.. Om DU kände dig träffad av det som stod här innan så fråga mig... Var inte menat att någon skulle ta illa upp. Bara att få folk att tänka efter om de ger ut dubbla budskap och liknande..

Okej nog med knäppa tankar... Vi hörs!

//Linda

Long time no see...

Var ett tag sedan jag skrev något här... Jag har inte hängt hemma eller vid datorn särskilt mycket. Har inte haft så mycket att skriva om heller. Men jag kan väl säga att livet leker just nu, och jag mår bra. =)
Vissa saker är som de är, men det finns inte något att göra åt just nu.
Ikväll ska jag till husaren..

Puss å heeej


RSS 2.0